Wat missen we elkaar in deze gekke tijd! En wat is het dan leuk dat we via Zoom toch met elkaar kunnen spreken en ook sommige lesinstructies kunnen krijgen.

Gelukkig krijgen we ook muziekles online en handvaardigheid. En we proberen ook te gymmen. Vooral blijven lezen is belangrijk: zowel voor het volgen van de lessen als voor de taalontwikkeling! De bibliotheek is dicht, maar wist u dat u de gratis luisterbieb-app kunt downloaden? Dat is superleuk, daar kunnen de kinderen echt heel erg veel boeken gratis luisteren!

Het thema ‘Ruimte’ dat we in de projectweken hebben uitgediept, hebben we nog niet kunnen afsluiten vanwege het Coronavirus. Het was wel een heel erg leuk thema en volgende week gaan we gewoon nog online werken met lessen over groente en fruit. Wat heeft het verbouwen en telen voor invloed op onze wereld, de ruimte waarin we leven als we zoveel bestrijdingsmiddelen gebruiken?