Allereerst onze complimenten aan alle kinderen en ouders die (bijna) allemaal hun gymspullen steeds netjes in orde hebben. Fijn om te zien dat iedereen hier zo goed z’n best voor doet. Hopelijk blijft dit de rest van het jaar ook zo goed gaan.

Ook zijn er al een aantal gezonde en creatieve traktaties voorbij gekomen. Precies zoals wij het binnen onze school willen zien.

De komende maanden zullen er verschillende toernooien worden georganiseerd waar onze kinderen aan kunnen deelnemen. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 16 okt: tennistoernooi (gr. 5-8)
  • 13 nov: volleybaltoernooi (gr. 7-8)
  • 20 nov: zwemtoernooi (gr. 5-8)

Tot slot willen wij u nog wijzen op het bestaan van het Jeugdsportfonds bij de gemeente Rotterdam. Wanneer uw kind graag lid wil worden van een sportvereniging, maar dit financieel erg lastig is, kan het Jeugdsportfonds daarin helpen. U kunt dit aanvragen bij meester Kyrian. Dit mag overigens ook voor iets cultureels zoals: een muziekinstrument leren spelen, theater, dans of iets kunstzinnigs. Dit is het Jeugdcultuurfonds.