Burgemeester op bezoek

Bezoek onze burgervader

Burgemeester Ahmed Aboutaleb

Wat een geweldige dag hebben we afgelopen vrijdag gehad! Onze zeer gewaardeerde burgervader, Burgemeester Ahmed Aboutaleb, bracht een bezoek aan onze school en we zijn ontzettend trots en vereerd dat hij de tijd heeft genomen om met ons te spreken. Het was een buitengewoon inspirerende en leerzame ervaring voor ons allemaal.

Tijdens zijn bezoek heeft de burgemeester de gelegenheid gehad om met onze leerlingen en leerkrachten te praten. Hij was bijzonder onder de indruk van ons excellentieprogramma Geniusly, waarbij leerlingen al vanaf groep 1 leren programmeren en robotjes bouwen met recyclebaar materiaal. Hij sprak zijn oprechte waardering uit voor het belang van dit soort innovatieve programma’s in het onderwijs en de rol die ze spelen bij het stimuleren van de creativiteit en technische vaardigheden van onze leerlingen.

Daarnaast gaf Burgemeester Aboutaleb een korte college over fysische informatica en de werking van radio en raffinaderijen. Zijn enthousiasme en kennis waren aanstekelijk, en de leerkrachten waren geboeid door de uitleg. Het was een unieke gelegenheid om meer te leren over deze fascinerende onderwerpen, rechtstreeks van onze burgervader.

Tijdens zijn toespraak benadrukte Burgemeester Aboutaleb het belang van techniekonderwijs en de eindeloze mogelijkheden die dit biedt voor onze leerlingen, zowel nu als in de toekomst. Hij was verheugd om te horen dat onze leerlingen boven het landelijke gemiddelde werden geadviseerd voor hun vervolgopleiding in het voortgezet onderwijs. Dit onderstreept nogmaals het belang van een sterke basis in technische vaardigheden en het potentieel dat techniekonderwijs biedt voor de toekomstige carrières van onze leerlingen. Uiteraard werden er ook tal van leuke foto’s gemaakt tijdens dit speciale bezoek. 

Namens het hele team van Montessori Wereldwijs wil ik Burgemeester Aboutaleb hartelijk bedanken voor zijn bezoek en zijn inspirerende woorden. Zijn aanwezigheid heeft onze leerlingen en leerkrachten aangemoedigd om door te blijven gaan met hun inzet en passie voor onderwijs.

Tuncer Akyazi

Deel deze pagina:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

*Verplicht